Navelpiercing

Ida fick sin efterlängtade navel piercing, och detta är resultatet.

lip piercing

Yeap jenni var hit och fick en piercing i läppen som hon så innerligt ville ha! I heljen borde det gå mera nålar så stay up to date!

Varnar känsliga tittare!

Okey suckers, har fått in en rad med beställningar på piercingar nu så bilder kommer ni att få inom snar framtid.
Och ni som tycker att jag är en sjuk människa som gillar att ta hål på folk och vill göra detta for a living, har ni inte sätt något, http://stabbyluke.tumblr.com/ är någon jag hittade på google som håller på med piercings, sy fast uttöjningar och scarification. Jag varnar er som inte tål blod klicka inte på länken! eftersom scarification innebär att skära i huden med en kniv säger det sej självt att blod är involverat... men efter läkningen borde det se ut som en vit tattuering eller jaa ett ärr. Rätt så äkligt, men när jag tänker efter skulle jag kanske kunna tänka mej en?
bilden är tagen av "stabbyluke"

Navelpiercing

Evelina fick sin efterlängtade navel piercing idag, blev lite strul med tången men duktig som hon var höll hon sej lugn! Är riktigt nöjd faktist!

Damn

Mina önskningar gick inte i uppfyllelse... Ringde piercaren idag och frågade ifall de gjorde piercingar i nacken, svaret var nej.
Så går det när man ser fram emot något för mycket!
Problemet nu är att det inte finns någon annan piercing studio i vasa, och jag kan ju inte precis ta hål på mej själv i nacken... Det är sånthär som gör mej väldigt förbannad, en sak som skall vara enkel blir plötsligt svårt. Och det gör ju inte saken bättre av att jag faktist ville ha det här. Men så lätt ger jag inte upp!

Come to mamii

Några små godingar som borde vara hemma om en vecka ungefär, är så nöjd! och inte nog med det har fixat lite pengar nu så neck piercingen kommer till i familjen inom en snar framtid!

Navelpiercingar säljes!

Alla dessa piercingar säljes som obehövliga och har aldrig användts "aktivt".
Om ni är intresserade kan ni lämna en kommentar nedanför, eller också maila till [email protected]!
Ifall du inte har någon navel piercing kan vi såklart fixa en sådan på direkten ;)
Gold plated steel
Thickness (mm): 1.2
Length(mm): 12
Ball(mm): 6/7
Pris: 5€
Gold plated steel
Thickness (mm): 1.2
Length(mm): 12
Ball(mm): 6
Pris: 5€
Gold plated steel
Thickness (mm): 1.2
Length(mm): 12
Ball(mm): 6/7
Pris: 5€

SÅLD!

SÅLD!
SÅLD!

Surgical steel
Thickness (mm): 1.6
Length(mm): 10
Ball(mm):5/8
Pris: 4€

Its been a while

En lite bättre bild på julias näs-piercing, Hon har dock för det mesta en vanlig nose piercing och inte en ring men jag gillar ringen en aaning bättre!

Vertical Labret

Johnnys angel kiss, int kan man klaag int.

RSS 2.0