New in.

Sense it's my birthday today, fick jag en jätte härlig present av min pojkvän, nämligen en ny tång och 50 olika ball closure rings och ett smycke man kan sätta fast lite var man vill.
 
 
Blev så glad över presenten att jag faktist fälde en tår.

Years passing by

Ett helt år sedan jag gjorde min tungpiercing, och bra har det gått!
Har tänkt lite på dethär med mej och piercingar... har gjort en per år nu, när jag fyllde 14 gjorde jag naveln, 15 i bröstvårtan och 16 i tungan, och enn massa hål där emmellan men iallafall kan ju inte bryta trenden nu. Så när jag kommer hem från sverige (ska jobba i en månad) ska jag gå direkt till en piercare och tvinga honom att ge mej lite metall i nacken!
 
Förresten visste ni att det är international bodypiercing day idag, den firas till Jim Ward's ära och om ni inte vet vem han är, google is your best friend. Det betyder att om man gör en piercing just idag, borde man komma ihåg att ta en bild med sin piercare. Vilket jag också gjorde förra året (titta på headern)

All kinds!

Yeap drog mej till kvevlax för att komma närmare civilisationen, och där väntade 3 stycken personer med hopp om att få lite metall i sej.
 
den gammla piercingen jag inte hann fota kom med på bild idag också!

Nipple piercing



Det är tydligen sjukt populärt med nipple piercings nu för tiden, men alla gör dem horisontala, jag har börjat fundera på att en diagonal eller vertikal i min högra bröstvårta? Bara för att variera lite... tycker ni det är snyggt?

Woops

Glömde berätta att jag fixade en nipple piercing på Karlas för några dar sedan också, glömde tyvärr att ta bild på den men bra blev den iallfall. Ni kan ju få vila ögonen på dehär brösten istället!

Navelpiercing

Melinas lilla skyddsängel!

Äntligen!

Nu har mitt paket kommit med 30 nålar och några armband mm. Så jag har väntat, nu gäller det bara att komma ihåg människorna jag lovat en nål åt också...

I will be one of those old ladies walking around with piercings and tattoos, and not giving a fuck!

Åhh detta med piercingar går helt i intervaller, men nu för tillfället har jag inga nålar att använda men har dock beställt dem och de borde komma innom några dagar och då har jag minst 3 som åker direkt så stay tuned!
Funderar också på att lägga tilbaka min arm piercing, är det en idee tror ni?

RSS 2.0