Navelpiercing

Halvsuddig bild bjuder jag på en måndagskväll som denna. Iallafall Emilia tog mod till sig och förflyttade sitt ass till solf och fick 2 nya hål. Ett i naveln och ett i örat.

Kunde inte vänta...

Tog en snabb bild igår efter första föröket, tog nämligen hål 2 gånger, men ungefär såhär ser min navel ut för tillfället och jag är super nöjd! vet inte om jag kommer ha kvar den lika länge som den övre, men det är ett senare problem.
Tänkte spara smiley piercingen till senare när min navel och bröstvårta har läkt.

Helix

 
Fixade en Helix på Julia i fredags och så blev det! Har också flera navel piercingar och ögonbryns piercingar på inkommande, så vi får hoppas på bättre uppdatering denna månad.
 
Har för övrigt fått hem en massa nya smycken och funderar på att skaffa lite nya piercingar, har funderat lite på smiley och en navel piercing i den nedre delen men vi får se...



Crazy-Factory

Som ni säkert redan har kommit under fun med beställer jag alltid mina verktyg och piercingar från crazy-factory, varför? Jo för att de har så otroligt mycket att välja på och allting är billit som bara den! Det är som att gå på loppis, allt är så billigt att man lurar sig själv att man faktist behöver 10 stycken navelpiercingar!
Jag har räknat ut att under det senaste året har jag beställt för ungefär 270€ dock har jag inte beställt allt till mig själv utan kompisar har beställt på samma gång. Men iallafall detta måste ju säga något om kvaliteten på varorna,  jag kommer ihåg att sedan börjanet av 2011 har bara ett navelsmycke gått sönder, och det använde jag i ca 8 månader i sträck!
Här är några grejjer som kom hem till mig idag, alla är inte mina men crazy-factory har allt från näspiercingar till örhängen till armband och till surface smycken. Och det kommer bara mer och mer till sortimentet.
Jag har alltid varit otroligt nöjd med allt jag beställt och tycker ni läsare också borde titta in, och kanske till och med klicka hem en par smycken för en billig slant!
 
Efter att du har beställt dina smycken kan du ta foto på smycket och var på kroppen du satt det, och sedan få så kallade crazy-cash, vilka du kan använda nästa gång du beställer och få rabatt bara för att du laddade upp bilden! Hur bra?

RSS 2.0