Svar på kommentar

Anonym om Förlåt men jag gör som jag vill:
Tänkte bara fråga om du har gjort det här länge, pierca alltså! på vilka ställen har du piercat andra och dej själv? Jätte fin design! <3 :)

Äntligen någon som tittar in här ibland också!
Jadu.. jag har nog piercat sedan jag gick i 6 eller 7, alltså 3-4 år tilbax, men i börjanet var det med en rostig nål eller liknande ;) riktiga verktyg skaffade jag kanske för 1-2 år sedan :)
Jag själv har hål och ärr av många piercingar! just nu har jag i en tungpiercing vilken jag inte har gjort själv!, armpiercing, nipplepiercing och navel piercing + 12 hål i öronen!
i börjanet testade jag göra hål i läppen på olika ställen och ögonbrynet med en smal nål bara för att se hur det kändes, får inte ha piercingar i ansiktet för min mamma och det respekterar jag!
På andra... ojjojj mest i öronen faktist, men också några i naveln i bröstvårtan och några i läppen...
Tack ska du ha!



Förlåt men jag gör som jag vill

Då var det gjort, har haft ut arm piercingen i ungefär ett halvår och den hade förståss vuxit ihop men de var vell bara att tynga lite extra! Och om ni undrar varför man gör en piercing i armen så är det för att man har gjort på de flesta andra ställen och man får inte göra i ansiktet, eller någon annan stans där det syns!

RSS 2.0